azurra's FotoPage
Photobucket
By: azurra faizurra

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 9-Jul-2009 12:51 Email | Share | | Bookmark
LAMA...berita tak dilayangkan

[img]
Assalamualaikum.........lama tak bg khabar berita..terlalu byk yang terjadi dalam masa hampir 6 bulan.......erm ntah susah nak di cakap


Thursday, 28-Aug-2008 04:58 Email | Share | | Bookmark

sejambak bunga


Pejam celik pejam celik dah samapai bulan Ramadhan..macam tak caya jer...erm apa2 pun salam ramadhan buat semua sahabat di seluruh malaysia dan muslimin & muslimat...
Tak lupa gak buat semua staff kat SBN INDUSTRIES SDN BHD...menurut sumber yang boleh dipercayai, this year dapat cuti for fisrt ramadhan...sesungguhnya satu kebetulan
@rahmat Ramadhan????
well sambutlah dengan keredhaan...erm tahun ni gak ,first time berpuasa ngan hubby tersayang Mohd Faizal @ Ijan...hehehhe..erm tak tahulah nak masak pa tuk dia ek..maklumlah bulan posa kena bangun lagi awal dari biasa...hehehhehe ...erm ada sedikit bingkisan tuk korang renungkan....dah..AMIN


Tuesday, 24-Jun-2008 08:30 Email | Share | | Bookmark
PRAKTIKAL .....VS KIJER...

my journey
all my collection
moon or sun
View all 13 photos...
eRM..rasa takut gila la nak p praktikum..yelah selalu bersama kawan2..kini bw hak\luan masing2..tentukan hidup sendiri tanpa org lain..erm aku punyalah takut samapi termimpi...nasiblah ada org yg bg semangat...bila dapat tau mak aku sakit lagi lah semangat aku makin kuat nak teruskan parktikum ni secepat yg mungkin....

jadi tak bnyak la aku nak kongsi ..tp best gak company ni..hahah..nti aku upload gambo best2...biar koe\rang leh tengok..klu ada yg nak praktikal pun leh apply


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net